Hoe werkt een lasergun?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u van plan om een radar- of lasergun te kopen? Dan wilt u vast antwoord op de volgende vragen: hoe werkt een lasergun, wat zijn de opties en wat zijn de prijzen? Lasergun Verhuur Nederland informeert u graag. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van snelheidsmeters en kan u adviseren bij de aankoop, of bij het huren van een lasergun.

Licht en reflectie

U heeft zich vast al het volgende afgevraagd: hoe werkt een lasergun eigenlijk? Een lasergun werkt op basis van licht en reflectie. Hij zendt namelijk constant minuscule lichtpulsen uit. Zodra deze weerkaatsen op het bewegende object, ontvangt hij deze terug. Doordat de snelheid van licht bekend is en de lasergun weet hoelang de pulsen erover hebben gedaan om terug te komen, kan hij precies berekenen hoe ver weg het object is. Ook kan hij dan dus berekenen hoe snel het object zich beweegt. Wettelijk gezien mag u in Nederland tot maximaal 1000 meter meten. Op onze website vindt u ook een video waarop exact te zien is het een lasergun werkt.

hoe werkt een lasergun

Vragen? Wij informeren u graag

Op onze website kunt u ons actuele aanbod van radar en laser snelheidsmeters bekijken. U kunt bij ons laserguns kopen of huren. Heeft u nog vragen over hoe een lasergun werkt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn tijdens kantooruren altijd telefonisch bereikbaar op 078-78 78 078. U kunt ook direct uw reservering plaatsen, of uw aankoop doen, via onze website. U kunt uw bestelling op de gewenste locatie door ons laten leveren, of zelf ophalen bij ons in Dordrecht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Ons assortiment” style=”classic” color=”warning” link=”url:%2Fwinkel%2Fhuren%2F|||” el_class=”custom_btn”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Ons huur assortiment” style=”classic” color=”warning” link=”url:%2Fwinkel%2Fhuren%2F|||” el_class=”custom_btn”][/vc_column][/vc_row]