Laserguns kopen of huren om snelheid te meten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u op zoek naar een betrouwbare partij waar u laserguns kunt kopen? Maak dan kennis met de producten van Lasergun Verhuur Nederland. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande kennis, kunnen wij uitgebreid informeren over de werkwijze van laserguns. Ook kunnen wij helpen om laserguns te kopen of huren die aansluiten bij uw wensen.

 

Er zijn veel verschillende redenen om een radar- of lasergun te kopen. Wordt er bijvoorbeeld veel te hard gereden bij u in de straat of bij uw bedrijventerrein en wilt u daarom de snelheid meten? Of bent u benieuwd wat de teller afwijking van uw voertuig is? Dan kunt u bij ons terecht. Ook worden laserguns vaak gebruikt bij sportieve evenementen van bijvoorbeeld scholen of verenigingen. Wij hebben diverse laserguns in ons assortiment en vertellen u hier graag meer over.

laserguns kopen

Online bestellen

U kunt onze laserguns online kopen. U kunt kiezen voor verzekerde verzending, gratis verzending of de lasergun wordt bij u thuis bezorgd. We zullen hiervoor dan een afspraak maken. Eventueel kunt u uw bestelling ook bij ons in Dordrecht ophalen.

 

U kunt bij ons zowel lasers als radars kopen. Wij adviseren u hier graag bij. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 078-78 78 078. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij kunnen dan ook een offerte op maat voor u samenstellen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ons assortiment” style=”classic” color=”warning” link=”url:%2Fwinkel%2Fkopen%2F|||” el_class=”custom_btn”][/vc_column][/vc_row]