Radar kopen bij Lasergun Verhuur Nederland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lasergun Verhuur Nederland staat voor u klaar wanneer u een radar wilt kopen. Met een radar- of lasergun kan de snelheid van bijvoorbeeld vaar- en voertuigen worden gemeten. Ook worden de snelheidsmeters regelmatig bij sportieve evenementen gebruikt, bijvoorbeeld om te meten hoe snel de bal een goal in wordt geschoten. Wilt u ook een rader kopen of huren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, Lasergun Verhuur Nederland helpt u verder.

Bekijk online ons aanbod

Op onze website kunt u ons actuele aanbod bekijken. Wij hebben diverse radar snelheidsmeters, waaronder de zeer populaire Bushnell Speedster. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier de snelheid meten. Ook is deze snelheidsmeter erg geschikt wanneer u niet hoeft te weten op welke afstand u meet, of wanneer u op een rustige plek wilt meten. Het apparaat weegt slechts 500 gram en heeft een meetbereik van 0.1 – 450m. De radar blijft doormeten totdat u de knop weer indrukt. Dit is anders bij bijvoorbeeld de Bushnell Velocity 2. Deze meet alleen als u zelf de trigger ingedrukt houdt. Wenst u meer informatie over hoe een lasergun werkt? Wij leggen het u graag uit.

radar kopen

Radar kopen of huren

Het kopen van een radar is in sommige gevallen voordeliger dan het huren, met name natuurlijk wanneer u het apparaat vaak gaat gebruiken. Op basis van uw wensen kunnen wij u altijd voorzien van vrijblijvend advies. Neem dus eens contact met ons op door te bellen: 078-78 78 078. U kunt ook direct uw gewenste radar online kopen. Deze kunnen wij vervolgens bij u thuis bezorgen, of u kunt deze komen ophalen in Dordrecht.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ons assortiment” style=”classic” color=”warning” link=”url:%2Fwinkel%2Fkopen%2F|||” el_class=”custom_btn”][/vc_column][/vc_row]