Snelheidsmeter kopen? Bekijk ons aanbod online

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zit u eraan te denken om een snelheidsmeter te kopen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Omdat het om een behoorlijke investering gaat, is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken. Daar helpen wij u bij Lasergun Verhuur Nederland graag bij. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van radar- en laserguns.

Ons aanbod

U kunt bij ons diverse snelheidsmeters kopen. Met name de Bushnell Speedster is erg populair vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Met deze snelheidsmeter kunt u op een gemakkelijke manier de snelheid van bijvoorbeeld auto’s en motoren meten. Ook wordt deze snelheidsmeter regelmatig gebruikt bij sportieve evenementen, bijvoorbeeld om de snelheid van een tennisbal of voetbal te meten. Daarnaast heeft deze snelheidsmeter een extra optie: de Speedster kan draadloos de gemeten snelheden laten zien op een snelheidsbord. De snelheid blijft vervolgens enkele seconden in beeld. Erg leuk bij wedstrijden of bijvoorbeeld een open dag op school. Dit snelheidsbord kunt u uiteraard ook bij ons aanschaffen.

snelheidsmeter kopen

Daarnaast kunt u bij ons ook laser snelheidsmeters kopen, waaronder de DragonEye Compact EU. Deze enorm lichte lasergun (slechts 455 gram) maakt het mogelijk om voer- en vaartuigen op grote afstand te meten. Deze lasergun is speciaal voor de Nederlandse markt gemaakt, maar wordt geleverd met een internationaal certificaat.

Wij adviseren u graag

Wilt u een snelheidsmeter huren in plaats van kopen? Ook dat is mogelijk. U vindt ons aanbod op de website. Weet u niet precies welke snelheidsmeter u nodig heeft? Of bent u op zoek naar een specifiek model? Neem gerust contact op, wij kijken graag of we iets voor u kunnen betekenen. Ons telefoonnummer is 078-78 78 078.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ons assortiment” style=”classic” color=”warning” link=”url:%2Fwinkel%2Fkopen%2F|||” el_class=”custom_btn”][/vc_column][/vc_row]